Alabayır İlkokulu
Alabayır Mah. Alabayır Küme Evleri No7 Tekman / ERZURUM
04425612007

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında, okuyan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, çevresine örnek olan, aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı sağlayarak; milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak, idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem veren, iletişime açık, temiz çevre temiz toplum bilincine ulaşmış ve pozitif bilimlerle sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, örnek bir insan ve saygın bir toplum yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08.30-14.10

SOBA

İl merkezine 115 KM - İlçe merkezine 45 KM uzaklıktadır.

Alabayır Mahallesi

Proje Çalışmaları

Okulumuz öğrencileri ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında e-Twinning kapsamında Masalıma Ortak Olur Musun? projesine katıldık.